Skip to content

Ta 3, betala för 2. Gäller hamam handdukar. SE KOLLEKTIONEN >>

Matcha Tea Facial Mask

Matcha Tea Facial Mask

En av de senaste trenderna inom skönhetsvärlden är att använda naturliga ingredienser för att ta hand om huden. En ingrediens som har vuxit i popularitet är kaolinmineral, en fin vit lera som är känd för sina rensande egenskaper.
När kaolinmineral kombineras med matcha, en grön te som är rik på antioxidanter och näringsämnen, skapas en kraftfull ansiktsmask som kan ge en rad olika fördelar för huden.

 

Kaolinmineral ansiktsmask
Kaolinmineral är en mild och skonsam ingrediens som kan användas för att rensa bort orenheter och absorbera överflödig olja från huden. Den är också känd för att kunna lugna och lindra irriterad eller inflammerad hud. När den används i en ansiktsmask kan kaolinmineral hjälpa till att minska porernas storlek och ge en mjuk och ren känsla på huden.

 

Matcha
Matcha är en grön te som är rik på antioxidanter, aminosyror och klorofyll. Det är också känt för att kunna hjälpa till att minska inflammation och lugna irriterad hud. När matcha används i en ansiktsmask kan den hjälpa till att skydda huden från skador orsakade av fria radikaler och ge en mjukare, mer strålande hudton.

 

 

Att använda en kaolinmineral- och matcha baserad ansiktsmask kan vara ett fantastiskt sätt att ta hand om din hud på ett naturligt och effektivt sätt. De två ingredienserna arbetar tillsammans för att rensa bort orenheter, lugna irriterad hud och ge en mjukare, mer strålande hudton. 

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart