Köpvillkor

1. ALLMÄNNA KÖPVILLKOR

1.1 När du som konsument (“Du, dig”) gör en beställning via www.joiliving.com (“Sajten”), gäller dessa allmänna villkor. Ett avtal om köp träffas först när vi har bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Vi uppmanar dig att gärna läsa igenom våra köpvillkor för att undvika eventuella felaktigheter kring din beställning. Våra villkor kan komma att uppdateras varvid vi ber dig att kika på dem varje gång innan du lägger en beställning på sajten.

Våra bolags- och kontaktuppgifter är: 

Bolagsnamn: Joi Living
Adress: Sandfjärdsgatan 105, 120 56 Årsta
Telefonnummer: 0769-421234
Organisationsnummer: 760429-xxxx

Dessa köpvillkor gäller för de produkter som erbjuds på Sajten. Genom att utnyttja Sajten godkänner du villkoren och accepterar att vara bunden av dem. Om du inte godkänner köpvillkoren kan du ej handla från sajten. 

Som konsument skyddas du alltid av de regler som följer av tillämpad lagstiftning. Läs gärna mer om dina rättigheter på Konsumentverkets hemsida. 

1.2 Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning, tryckfel samt fel på bildmaterial som publiceras på Sajten.

Vid eventuella felaktigheter förbehåller vi rätten att korrigera felet i efterhand. Vi förbehåller oss även rätten att ändra, ta bort och uppdatera information på Sajten när som helst. 

Om du på grund av tekniska problem ändå lyckas lägga en order på en produkt/produkter där lagersaldot är 0 får du ett e-post om detta varvid vi försöker hitta en lösning. 

I stort sett samtliga bilder på sajten är retuscherade och kan ej garanteras återge produktens exakta utseende.

1.3. Du behöver ha fyllt 18 år och ej heller vara under förmyndarskap för att kunna lägga en order på Sajten. Enligt svensk lag får företag ej acceptera kreditköp till personer under 18 år. Det är upp till dig som konsument att ansvara för detta. Du behöver även ha en giltig adress i Sverige som vi kan leverera till. Ifall vi ser att något inte stämmer med din beställning förbehåller vi rätten att annullera eller ändra din beställning. 

1.4 Sajten samt allt innehåll såsom bilder, texter, grafik, design osv. ägs av Joi Living samt leverantörer till Sajten och skyddas av regler och lagar. 

 

2. AVTAL OCH BESTÄLLNING

2.1 Du gör din beställning på vår hemsida www.joiliving.com. Om du har frågor kring hur man beställer eller vill ha hjälp med att beställa kan du mejla till hello@joiliving.com.

När du har genomfört din beställning har du därmed även accepterat våra köpvillkor. Detta innebär bland annat att du har samtyckt till användning av dina personuppgifter och cookies. 

3.KUNDUPPGIFTER

3.1 När du lägger din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja köpet. Vi arbetar i enlighet med EU:s lag General Data Protection Regulation (GDRP). Läs gärna mer om GDPR i vår Integritetspolicy. 

4. PRISER, AVGIFTER OCH BETALNING

4.1 De priser som anges på Sajten är de som är aktuella. Priserna anges i svenska kronor och är inklusive mervärdesskatt, moms. Priserna för fraktavgifter anges separat och varierar beroende på vilket fraktalternativ du väljer. 

De betalningsmetoder som är giltiga på Sajten är: Kredit- och debetkort, Klarna, Shopify Pay. Samtliga kredit- och kortköp sker via Shopify Payments. När du lämnar dina personuppgifter i checkout godkänner du villkoren för det betalningsalternativ du har valt för din beställning. När du slutför din beställning godkänner du Sajtens allmänna villkor. 

5. FRAKT, LEVERANS OCH TRANSPORT

5.1 Vi försöker alltid erbjuda bästa möjliga alternativ för frakt. När du har kommit till checkouten har du möjligheten att välja olika fraktalternativ som Postnord erbjuder. När din order är färdigpackad och har skickats från vårt lager får du en leveransbekräftelse via e-post och i denna bekräftelse finner du ditt spårnings-id för ditt paket. Ditt spårnings-id från Postnord använder du för att kunna spåra ditt paket. Vi försöker alltid skicka beställningar inom 1-2 arbetsdagar men ibland kan det ta längre tid och du blir då informerad om detta via e-post. 

5.2 När en beställning har lämnat vårt lager lämnar vi även över ansvaret för paketet till fraktbolaget och vi förväntar oss att din order ska levereras inom utsatt tid för det fraktsätt du har valt när du la din beställning. Vi kan dessvärre inte lämna några garantier då ansvaret inte ligger på oss vilket innebär att den totala leveranstiden kan bli något längre än utlovat.  

5.3 Om olyckan skulle vara framme och innehållet i din beställning skulle komma att skadas eller komma bort under transporten ansvarar vi för detta. För att vi ska kunna behandla din reklamation bör den göras inom skälig tid. När du mottar ditt paket från ditt utlämningsombud är det viktigt att kontrollera att ditt paket eller innehållet ej är skadat. Om du ser en skada ska detta anmälas till utlämningsombudet och därefter kontaktar du oss via hello@joiliving.com så hjälper vi dig med en reklamation. För att skynda på reklamationen, ta bild på det skadade paketet/innehållet samt behåll allt förpackningsemballage. 

5.4 I många fall kan ditt paket levereras hem till dig, men i de fall där ditt paket ska lösas ut bör du göra det inom den tid som anges i aviseringen. Aviseringen sker normalt via e-post eller sms. Om du av någon anledning inte hämtar ut ditt paket har vi rätt att debitera dig en avgift på 250 kr för administrativa kostnader och returfrakt. Om du inte hämtar ut ditt paket omfattas du inte av ångerrätten. 

 

6. ÅNGERRÄTT, BYTESRÄTT OCH RETUR

6.1 Vi tillämpar konsumentskyddslagstiftning som gäller vid ånger- och bytesrätt samt returer. Du har alltid 100 dagars ångerrätt och öppet köp när du handlar från Sajten. Du behöver alltså meddela oss inom 100 dagar från det att du eller ditt ombud har mottagit den beställda varan. 

För bytesrätt gäller också 100 dagar vilket innebär att du har rätt att byta ut dina varor på sajten för motsvarande ordervärde. Meddela oss om bytesrätten inom 100 dagar från det att du mottagit ditt paket/produkten. Skicka ett e-post till hello@joiliving.com så hjälper vi dig. 

6.2 Ånger- och bytesrätt gäller ej för:
för produkter som har tillverkats enligt dina anvisningar;
för produkter med bruten försegling som ej kan återlämnas på grund av hygienskäl;
använda varor;
skadade varor.

När du vill utöva ångerrätten ska du, innan tidsfristen löpt ut, meddelade detta till oss via hello@joiliving.com så hjälper vi dig. 

När du vill utöva bytesrätt ska du, innan tidsfristen löpt ut, meddela oss detta via hello@joiliving.com så hjälper vi dig. 

När du ångrar ditt köp och ska returnera ditt paket betalar du returfrakten. När du gör ett byte står vi för frakten. 

För paket upp till 2 kg debiterar vi dig 59 kr för returfrakt.
För paket mellan 2-4 kg debiterar vi dig 99 kr för returfrakt.
För paket från 4 kg och uppåt debiterar vi dig 198 kr för returfrakt. 

6.3 Du som kund är ansvarig för paketets samt innehållets skick när du har mottagit det. Du är även ansvarig under returfrakten. För att vi ska kunna genomföra en återbetalning alternativt godkänna ett byte ska varan/varorna vara oanvända och returneras i oanvänt, oöppnat skick.

6.4 När ett kund ångrar sitt köp betalar vi tillbaka det belopp kunden har betalat för varan/varorna. Vi återbetalar även frakten, dock exklusive returfrakten, och eventuellt andra kostnader kopplade till köpet. Processen för ångerrättan tar cirka 15 arbetsdagar och återbetalningen sker på samma sätt som betalningen till sajten genom det betalningsalternativ kunden valde vid köp. Om du har valt Klarna Faktura är det viktigt att du som kund flyttar fram till förfallodatum. 

 

9. FORCE MAJEURE

I del fall vi inte kan ansvara för förseningar orsakade av omständigheter vi inte kan råda över ska dessa omständigheter utgöra befrielsegrund som medför att vi inte blir ansvariga för skadestånd och/eller andra påföljder. 

10. ÄNDRINGAR AV VILLKOREN

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i våra villkor när som helst i tiden. När ändringar har gjorts i villkoren uppdateras datumet för ändringarna. 

11. OMDÖMEN

När du delar med dig av dina åsikter om vårt utbud ger du oss rätten att publicera dem i ditt namn på www.joiliving.com samt på våra sociala kanaler. 

13. TILLÄMPLIG LAG OCH EVENTUELLA TVISTER

13.1 Vi försöker alltid lösa tvister så att du som kund ska bli nöjd.
Om mot förmodan en tvist inte kan lösas oss emellan kan du som kund vända till till ARN för att få vägledning och information. 

 

Back to top

Varukorg

Jag känner väldigt tom just nu.

Handla nu