Länge leve hållbarheten!

Länge leve hållbarheten!

HAMMAM HANDDUK, VAD ÄR DET?

Hamam handdukar har på senare tid upptäckts (tack vare internet) och kommit att bli mycket populära. De torkar ca 5x snabbare än frotté, är stora men tar mindre utrymme i skåp och hylla, och de är så mycket snyggare än vanliga frotté handdukar. En hamam handduk kan med fördel användas som badlakan, strandlakan, sarong, yogahandduk, till båten, pläd, filt och mycket mer.  Den är mjuk mot huden och uppskattas av känsliga personer. 

Med tiden blir din hamam handduk mjukare och bättre och vi är övertygade om att du kommer vilja ta med den på alla dina resor, oavsett destination.

hamam handduk

 

LÄNGE LEVE HÅLLBARHETEN!
Våra hamam handdukar är vävda i finaste mjuka bomull av skickliga hantverkare på små familjeägda väverier i Turkiet, där vävtekniken och hantverket gått i arv från generation till generation. Väverierna väljs med stor omsorg och hela produktionen – från val av material till färdig handduk – utförs på ett hållbart och miljövänligt sätt. Alla våra handdukar är designade med hänsyn till både form och funktion, och du kan välja mellan enkel- eller dubbelvävda, i en mängd olika mönster.

Den goda kvaliteten i kombination med den vackra och tidlösa designen gör att de kan användas till väldigt mycket och väldigt länge.

SE VÅR KOLLEKTION HÄR >>

Äldre inlägg
Nyare inlägg
Back to top

Varukorg

Jag känner väldigt tom just nu.

Handla nu