Integritetspolicy

JoiLiving.com integritetspolicy
Uppdaterad 9 april 2024
-----

Denna integritetspolicy beskriver hur din personliga information samlas in, används och delas när du besöker eller gör ett köp från joiliving.com (”webbplatsen”).

PERSONLIG INFORMATION VI SAMLAR IN
När du besöker webbplatsen samlar vi automatiskt in viss information om din enhet, inklusive information om din webbläsare, IP-adress, tidszon och några av de kakor som är installerade på din enhet. Dessutom samlar vi in information om vilka enskilda webbsidor eller produkter du tittar, vilka webbplatser eller söktermer som hänvisade dig till webbplatsen, samt information om hur du interagerar med webbplatsen. Vi hänvisar till denna automatiskt insamlade information som "Enhetsinformation".

Vi samlar in Enhetsinformation med hjälp av följande tekniker:
- "Kakor" är datafiler som placeras på din enhet eller dator och innehåller ofta en anonym unik identifierare. För mer information om kakor och hur du inaktiverar dem, besök http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" spårar åtgärder som utförs på webbplatsen och samlar in data inklusive din IP-adress, webbläsartyp, internetleverantör, hänvisnings-/utgångssidor och datum/tid.
- "Webbtekniker" såsom "webbplatssignaler", "taggar" och "pixlar" är elektroniska filer som används för att registrera information om hur du surfar på webbplatsen.

När du gör ett köp eller försöker göra ett köp via webbplatsen samlar vi in viss information från dig, inklusive ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, betalningsinformation (inklusive kreditkortsnummer, e-postadress och telefonnummer). Vi hänvisar till denna information som "Orderinformation".

När vi pratar om "Personlig information" i denna integritetspolicy, pratar vi både om Enhetsinformation och Orderinformation.

HUR ANVÄNDER VI DIN PERSONLIGA INFORMATION?
Vi använder den Orderinformation vi samlar in generellt för att uppfylla alla beställningar som görs via webbplatsen (inklusive bearbetning av din betalningsinformation, ordnande av frakt och tillhandahållande av fakturor och/eller orderbekräftelser). Dessutom använder vi denna Orderinformation för att:
- Kommunicera med dig
- Granska våra beställningar för potentiell risk eller bedrägeri; och
- I linje med de preferenser du har delat med oss, tillhandahålla dig information eller reklammaterial relaterat till våra produkter eller tjänster.

Vi använder den Enhetsinformation vi samlar in för att hjälpa oss att granska för potentiell risk och bedrägeri (särskilt din IP-adress) och mer generellt för att förbättra och optimera vår webbplats (till exempel genom att generera analyser om hur våra kunder surfar och interagerar med webbplatsen, samt för att bedöma framgången för våra marknadsföringskampanjer).

Vi använder också den Enhetsinformation vi samlar in för att rikta annonser på webben och i sociala mediekanaler.

DELNING AV DIN PERSONLIGA INFORMATION
Vi delar din personliga information med tredje parter för att hjälpa oss att använda din personliga information, som beskrivet ovan. Till exempel använder vi Shopify för att driva vår onlinebutik – du kan läsa mer om hur Shopify använder din personliga information här: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi använder Google Analytics för att hjälpa oss att förstå hur våra kunder använder webbplatsen och för att göra förbättringar – du kan läsa mer om hur Google använder din personliga information här: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan också välja att inte delta i Google Analytics här: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Vi använder Facebook Pixel för att hjälpa oss att förstå hur våra kunder använder webbplatsen – du kan läsa mer om hur Facebook använder din personliga information här: https://www.facebook.com/about/privacy/update. Vi använder Klaviyo som vår e-post-/nyhetsbrevsleverantör – du kan läsa mer om deras integritetspolicy här: https://www.klaviyo.com/privacy

Slutligen kan vi också dela din personliga information för att följa tillämpliga lagar och förordningar, för att svara på en stämning, ett beslut eller annan laglig begäran om information vi tar emot, eller för att på annat sätt skydda våra rättigheter.

BETEENDEANPASSAD REKLAM
Som beskrivits ovan använder vi din personliga information för att tillhandahålla dig riktad reklam eller marknadsföringskommunikation som vi tror kan vara av intresse för dig. För mer information om hur riktad reklam fungerar, besök Network Advertising Initiatives (NAI) utbildningssida på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan välja att inte delta i riktad reklam genom att använda länkarna nedan:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Dessutom kan du välja att inte delta i vissa av dessa tjänster genom att besöka Digital Advertising Alliances opt-out-portal på: http://optout.aboutads.info/.

SPÅRA INTE
Observera att vi inte ändrar vår webbplatsens datainsamling och användningspraxis när vi ser en Do Not Track-signal från din webbläsare.

DINA RÄTTIGHETER
Om du är bosatt i Europa har du rätt att få tillgång till den personliga information vi har om dig och att begära att din personliga information rättas, uppdateras eller tas bort. Om du vill utöva denna rättighet

, kontakta oss genom kontaktinformationen nedan.

Dessutom, om du är bosatt i Europa, noterar vi att vi behandlar din information för att uppfylla de kontrakt vi kan ha med dig (till exempel om du gör en beställning via webbplatsen), eller på annat sätt för att följa våra legitima affärsintressen som listats ovan. Observera också att din information kommer att överföras utanför Europa, inklusive till Kanada och USA.

DATARETNING
När du gör en beställning via webbplatsen kommer vi att behålla din orderinformation för våra register om du inte ber oss att radera denna information.

FÖRÄNDRINGAR
Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan för att spegla exempelvis ändringar i våra praxis eller av andra operativa, juridiska eller regleringsmässiga skäl.

KONTAKTA OSS
För mer information om våra integritetspolicy, om du har frågor eller om du vill göra en klagomål, kontakta oss via e-post på hello@joiliving.com eller per post med detaljerna nedan:

Joi Living c/o Merih Tasbas
Sandfjärdsgatan 105
Postnummer: 120 56 Stockholm
Back to top

Varukorg

Jag känner väldigt tom just nu.

Handla nu