Direkt zum Inhalt

Användarguide Hamam handdukar

  1. Tvätta din hamam handdukar i kallt vatten innan användning:
    Tvätta hamam handduken separat från andra kläder och handdukar, och använd inte sköljmedel. Detta kommer att hjälpa till göra handduken mjukare och öka dess absorbitionsförmåga.

  2. Fukt handduken innan användning: Innan du använder handduken, blötlägg den i kallt vatten i några timmar eller över natten. Detta hjälper till att göra handduken mer absorberande.

  3. Torka handduken efter användning: Hamam-handdukar torkar snabbt, så häng upp handduken efter användning så att den kan torka ordentligt. Undvik att lämna den i en fuktig miljö, eftersom detta kan leda till mögelbildning.

  4. Undvik att använda blekmedel: Blekmedel kan förstöra handdukens färg och textur. Använd istället ett mildt tvättmedel och undvik att tvätta handduken i höga temperaturer.

  5. Använd handduken på olika sätt: Hamam-handdukar kan användas som badlakan, strandhanddukar, handdukar eller som en dekorativ duk. De är lätta och tar inte mycket plats, vilket gör dem perfekta för att ta med på resor eller för att använda hemma.

  6. Förvara handduken på rätt sätt: När handduken inte används, förvara den på en torr plats, helst där det finns god ventilation. På så sätt kan handduken torka ordentligt och hålla sig fräsch.

Med dessa enkla steg kan du njuta av din hamam-handduk under många år framöver!

Back to top

Einkaufswagen

Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer

Einkauf beginnen